Principiul de functionare

 Digestorul descompune deseurile alimentare în timp real. Salveaza banii utilizatorilor si elimina  acumularea de gunoi menajer . Este o alternativa verde si impiedica alimentele reziduale sa mearga la un depozit unde se vor degrada in metan (CH4). Metanul este un gaz de 70 de ori mai rau pentru atmosfera decat dioxidul de carbon (CO2).

Se instaleaza  in bucatarie sau în alta zona de lucru unde se produce sau se acumuleaza deseuri alimentare. Instalarea este similara cu cea a masinii de spalat vase sau a masinii de spalat. Se conecteaza la:

• sursa de apa calda si rece

• un canal de evacuare a apei gri

• priza de curent 220v sau 380v

Digestorul foloseste descompunerea aeroba pentru a descompune resturile de alimente pe baza de microorganisme bio. Acest proces nu produce mirosuri si poate fi pus in siguranța langa alte echipamente sau procesatoare din bucatarie.

Se utilizeza în mod continuu. Puneti resturile de alimente in masina care sunt generate pe parcursul zilei. In orice moment, la tamburul masinii se pot adauga noi deseuri alimentare, amestecand cu alimente mai vechi in diferite etape de descompunere si deseuri complet descompuse care urmeaza sa fie eliminate din masina.

Atentie! Acest model inovator de DIGESTOR nu produce compost ci doar elimina o apa gri la canalizare.